All for Joomla All for Webmasters
  •  

    Телефон

    089 729 9507

  •  

    Работно време

    10.00 - 24.00

Механа БанскоМехана Банско се намира в най - атрактивната част на ул. Пирин в град Банско, на 200 метра от църквата "Света Троица". Механата разполага с лятна градина с 50 места, много зеленина и цветя, закритата площ разполага с 150 места, камина, климатик.

Обзавеждането е в типично бански стил, за да могат гостите да почувстват местния бит и гостоприемство. Предлага се богат избор на национална българска кухня, BBQ, салати, предястия, мезета, риби и специалитети, богат асортимент на бели и червени вина, отбрани ракии и марков алкохол, бира и безалкохолни напитки.

Механата приема гости целогодишно. С просторните си размери е изключително подходяща за групови посещения, сватби, кръщенета и чуждестранни групи. Предлага закуски и кетъринг. При всякакви организирани посещения и резервации - предварително, възможност за договаряне на отстъпки. През годините Механа Банско се е обособила като една от механите, където може да се отпусне и позабавлява човек, наслаждавайки се на приятна музика, вкусна храна и обслужване на високо ниво. Всяка вечер в заведението свири оркестър, който с удоволствие ще изпълни всяко ваше музикално желание. Бъдете наши гости!

Oнлайн резервация

Моля, попълнете внимателно полетата!
Онлайн система за резервации на mehanabansko.net

0

Посетители към този месец

0

Доволни клиенти

0

Резервации този месец